E2y

Hvordan man kan stoppe en kat fra skrabe møbler

Ridser kommer som et naturligt instinkt for katte

Ridser kommer som et naturligt instinkt for katte. Det er deres måde at hævde sig selv, at identificere de steder, de har været til. Desuden skrabe er også deres måde at udøve og slags "arkivering" deres kløer. Så hvis du har en kat derhjemme, og du kan se det kradse på gulvet, vægge, jorden eller møbler - du ved, hvad det betyder. Nå, helt sikkert du elsker din kat og se den rulle rundt, samt høre det spinde og mjave giver dig endeløs glæde. Men med ridser, især på møbler er en anden ting - et problem, du har brug for at beskæftige sig med. Her er tips om hvordan man kan stoppe din kat fra skrabe møbler:

Hvordan man kan stoppe en kat fra skrabe møbler. Træn det at skrabe på andre ting.
Hvordan man kan stoppe en kat fra skrabe møbler. Træn det at skrabe på andre ting.
  • Træn det at skrabe på andre ting. Placer en post eller faux væg nær det sted, at det normalt ridser. Du kan installere disse armaturer i forskellige steder - som det er sandsynligt, din kat elsker at strejfe omkring dit hjem. Design stillingen og falske mur ligesom de er den ægte vare. Dette kunne være omhyggelig, kan du sige, men det er den bedste måde at aflede din kat fra at gøre dine møbler sit "offer". Da du ikke ønsker, at skrabe stillinger at blive eyesores i dit hjem, designe "scratch om" inventar som om de var rigtige stillinger og vægge. Efterligne farven på den ene favorit møbler af din kat, så det vil falde i din ordning
  • Overhold ridse mønster af din kat. Betyder det kradse på de samme møbler hele tiden? Betyder det ridse på hver overflade? Ved at kende din kats vaner, vil du så være i stand til at foretage modforanstaltninger for at stoppe det fra at skrabe din værdsatte møbler.
  • Brug Pavlovs conditioning teori i psykologi. True, katte er ikke mennesker, men du kan meget vel anvende nogle aspekter af menneskelig psykologi på dem. Øv din kat til at ridse på de indlæg, du har givet, og hver gang den gør, give det en præmie i form af mad og ros. Fisk er basisfødevarer af katte, så du kan lige så godt bruge det som belønning, når det gør som du siger det at gøre. På den anden side, kan du slagtilfælde sin pels og klappe på ryggen eller kildre den i maven at vise din påskønnelse for sin lydighed. Da denne konditionering situationen udvikler sig, vil katten så aflede sin opmærksomhed på de skrabe stillinger og vægge, du har angivet.
  • Gør væk fra at give sanktioner, når din kat ridser dine møbler. Dette er en negativ forstærkning, der vil gøre det ridse forbudt overflade mere. Desuden, selv hvis du lykkes med at stoppe det fra at ridse, mens du er rundt, vil det stadig gøre det, når du er ude af syne.
  • Vær konsekvent i disciplinering din kat. Stadig ikke tillader det at skrabe på gamle møbler, bare fordi du vil bortskaffe det alligevel snart. Hvis du giver denne frihed til dit kæledyr, vil det synes, at det er okay at ridse overalt dermed dine andre møbler kan ligeledes lide af sine kløer.
  • Spørg et dyr læge for tips og råd. Dyrlæger har viden om de forskellige former for adfærd af dyr, så du kan henvise dit problem med ham. Spørg om måder at stoppe dit kæledyr fra gravede dine møbler. Nævn til dyrlægen den metode, du allerede har ansat til at løse det dilemma, så han kan vurdere situationen. Fortæl dyrlægen din kats race også, da det kan have af betydning for skrabe vane.

Altid være blid med din kat

Altid være blid med din kat, uanset hvor det irriterer dig med sin ridser. Undgå at ramme det, når du finder det ødelægge dine møbler. Må ikke få fat i det enten, da det kan gøre gengæld, og du kan ende med at få ridser på armene så godt.