E2y

Hvordan man laver babyer

I de fleste sex ed klasser

I de fleste sex ed klasser, er der fokus på seksuel sundhed og prævention, snarere end på kunsten at undfangelse. Hvis du er klar til at få et barn, det er ikke så simpelt som du måske tror. Selvom du sandsynligvis fået "the talk" fra dine forældre om, hvor babyer kommer fra, kan det faktisk blive ganske kompliceret, hvis du forsøger at undfange et barn. Her er hvordan man kan lave babyer:

  1. Stop med at bruge prævention. Afhængig af den valgte prævention metode, kan nogle holde dig fra at blive gravid i et stykke tid efter du stoppe med at bruge dem. Andre, som kondomer, ingen varig effekt, så du kan blive gravid, så snart du begynder at prøve.
  2. Vælg optimal timing. For at lave en baby, skal du have sex, når du har ægløsning. For de fleste kvinder, er dette omkring 14 dage før starten af deres periode. Have sex inden for de fem dage op til ægløsning for den bedste chance for at undfange et barn. Timing er faktisk afgørende for undfangelsen. Men husk på, at kvinders månedlige cyklus kan variere meget.
  3. Have samleje ofte. Under samleje to gange om ugen, uanset hvilken uge er det, eller om du tror, du har ægløsning, vil give den bedste chance for befrugtning. Dog kan mere end hver anden dag fortynde sædkvalitet.
  4. Have samleje i enhver position. Selvom mange vil anbefale visse positioner for at øge chancerne for undfangelsen, i virkeligheden er det virkelig betyder ikke noget. Ingen videnskabelig undersøgelse har vist en position til at være bedre end en anden med henblik på undfangelsen. Sædafgang dybt i vagina, men er vigtig i enhver position.
  5. Brug det rigtige smøremiddel. Nogle smøremidler forebygge prævention, undgå disse, hvis du prøver at lave en baby. Heldigvis er der masser af "sikre" smøremidler til rådighed.
  6. Forstå den rolle, orgasme. Det er kritisk for en mand at klimaks, for at lave en baby. Størstedelen af den sæd vil være i ejakulatet, ikke i fluiderne der opstår inden klimaks. Selv om der ikke er noget videnskabeligt bevis for, at en orgasme for kvinden vil hjælpe med undfangelsen, vil det helt sikkert ikke blande sig i processen.
  7. Forstå hvad du skal gøre umiddelbart efter. Hvis du forsøger at blive gravid, ligge i sengen overalt fra 20 minutter til en time efter samleje. Dette vil give den sperm tid til at svømme til ægget. Må ikke douche, hvilket har vist sig at sænke dine chancer for at undfange et barn.
  8. Relax! Forsøger at undfange et barn kan være en stressende tid for begge parter. Lad ikke de bestræbelser komme i vejen for dit parforhold, eller lægge for meget pres på at forsøge at blive gravide.
Hvordan man laver babyer. Stop med at bruge prævention.
Hvordan man laver babyer. Stop med at bruge prævention.

Som du kan se, er der mange ting, de ikke lærer dig i skolen om, hvordan man laver babyer. Mange par er overrasket over at erfare, at de ikke er rettet mod det rigtige tidspunkt af måneden for at blive gravid, eller er uforvarende gør noget, der kan forhindre graviditet.