E2y

Hvordan skal man behandle med din første graviditet

Den første graviditet er normalt en af de mest udfordrende for mødre. Under den første graviditet, er de forventer mor famler gennem alle de nye udviklinger, vækster, og erfaringer, der bærer et barn bringer. Her er hvordan du kan håndtere din første graviditet.

  1. Bestem din forfaldsdagen. Start med at finde ud af den forventede forfaldsdato for dit barn. Husk på, at de fleste kvinder vil bemærke, at de er gravide kun den tid, de allerede er i deres otte uge. Grev tilbage otte uger, og du vil have den dato, hvor barnet blev undfanget. Tæl frem ni måneder fra denne dato, og vil du have en omtrentlig dato for, hvornår dit barn vil blive født. Vær sikker på at konsultere din læge bare for at være sikker. Der er også online graviditet regnemaskiner, som du kan bruge.
  2. Det første trimester. Den første trimester er de første tre måneder af de første ni måneder lange graviditet. I denne periode, vil du bemærke, at du vil have morgenkvalme, og at du vil nemt trætte ud. Prøv at tage tingene langsomt i løbet af de første tre måneder. Nogle kvinder, der arbejder, vil stadig være i stand til at gå til kontoret. Men sørg for, at du informerer din vejleder om din graviditet og dit behov for hvile. Men snart, bliver du nødt til at tage en barselsorlov. På dette stadium, vil der være nogle udløsende faktorer, der kan modregne dit humør, der spænder fra visse støj til bestemte lugte. Forsøge at undgå disse så meget som muligt. Også slappe af og tage en pause så meget som du kan - trods alt, er din krop forbereder sig som dit barn bliver større.
  3. Det andet trimester. Det andet trimester er normalt meget roligere forhold til det første trimester. I denne periode vil dine hormoner er vendt tilbage til normal, og din krop vil have mere energi, end det gjorde i første trimester. Du vil også opleve færre humørsvingninger og morgenkvalme i det første trimester, vil normalt har gået væk. På dette punkt, bør du fokusere på at gøre dig selv egnet til din krop. Dette er også en af de bedste tidspunkter at læse op på litteratur om børnepasning. Lægkramper er også almindelige i løbet af denne tid.
  4. Den tredje trimester. På den tredje trimester, vil du sandsynligvis føle sig udmattet en stor del af tiden på grund af den hastighed, som dit barn vokser. Tag så meget hvile som muligt. Din ryg og fødder vil også ondt på grund af vægten din bærer. Din blære vil også blive presset af størrelsen på din mave, så sørg for at vide, hvor toilettet er i hvert sted du gå til. Under dette punkt, bør du også begynde at tage hvad forberedende klasser, du har brug for, såsom Lamaze. Begynde at pakke dine tasker så godt, og begynde at bestemme, hvor du vil føde.
Hvordan skal man behandle med din første graviditet. Bestem din forfaldsdagen.
Hvordan skal man behandle med din første graviditet. Bestem din forfaldsdagen.

Vær sikker på at få din læges mobilnummer gemt i din egen mobiltelefon. Besøg ham, hvis der er problemer, og give ham et hurtigt opkald til nødsituationer.