E2y

Hvordan til at befri en ejendom af herreløse katte

Mens herreløse katte ofte ses på som skadedyr

Mens herreløse katte ofte ses på som skadedyr, deres adfærd med hensyn til et bestemt rum eller område kommer fra deres mangel på et stabilt miljø. Hvis du nogensinde mærke til antallet af gange den samme kat er tilbage på det samme sted, om at aflaste sig selv eller gøre nogle andre forretninger, det stammer fra deres neediness at markere et territorium, de kan gøre krav på. Sådanne invasion til hjemmet kan forårsage en vis angst for boligejer, især hvis katten ses som gene. Trods tidligere forsøg på at befri den væk, chancerne er slank. Hvorvidt en omstrejfende kat skatte sin tid på din forreste græsplæne eller haven, din terrasse eller gårdhave, og i nogle tilfælde, din garage er det ikke umuligt at gøre ham gå væk. Interesseret i at finde ud af? Bare holde læsning!

Så du har prøvet næsten alle trick i bogen, og darn ting stadig invaderer dit hjem omgivelser og forlader affald og lugter overalt. Må ikke ærgre sig, da dette er et fælles problem, der berører en masse mennesker dag ud og dag ind. Hvis du har undladt i tidligere forsøg, studere årsagerne til, at du tror, du har. Husk de ting, du har prøvet, så du ikke kender til at gentage dem igen. Det er klart, hvis man trick ikke har fungeret, er det nytteløst at gentage det igen. Den bedste måde at komme op med en idé er at observere omstrejfende kat. Mens observere det, styre klart fra generer det fra det sædvanlige virksomhed. Du ønsker at forstå, hvad den gør i dens formodede område, og hvor længe den vælger at bo der.

Hvordan til at befri en ejendom af herreløse katte. Mens herreløse katte ofte ses på som skadedyr.
Hvordan til at befri en ejendom af herreløse katte. Mens herreløse katte ofte ses på som skadedyr.

Den bedste måde at gå om at befri ham fra din veranda eller værftet er at få fat i nogle blegemiddel. I modsætning til, hvad du tænker, det er på ingen måde meningen at såre den omstrejfende kat. Blegemiddel produkt vil fungere som en negativ indikator, der vil afvise katten, når den ankommer til værdsat placering. Skulle det regne, for eksempel, skal du sørge for at tilføje endnu et lag af blegemiddel. Husk ikke at være for nærig med blegemiddel! Du ønsker katten væk for altid efter alle.

Sørg for at få blegemiddel over hele stedet, hvor omstrejfende kat er mest sandsynligt at besætte. Jo mere blege du lægger, jo bedre, men sørg for at du ikke over gøre det, da katten kan fornemme uregelmæssigheder og chancen på din hensigt at narre den. Det bedste tidspunkt at gå om det ville være på en time, når omstrejfende dyr er ikke rundt for at se det. Dybest set, givet en kats lydhørhed over for deres lugtesans, objektet bag blegemiddel er at give katten grund til at droppe det valgte spot på grund af sin frastødning fra stank af blegemiddel. Selv med katten gået for et par dage, fortsætter med at tilføje blegemiddel og observere. Må ikke give op efter en dag med fravær. Venter på en uge eller to skal være den bedste test for at se, om omstrejfende kat har planer om at vende tilbage eller ej.