E2y

Hvordan til at behandle en kat med kramper

Vidste du, at selv katte kan få anfald

Vidste du, at selv katte kan have anfald? Anfald hos katte er normalt forårsaget af epilepsi eller en hjernesvulst. Selvom anfaldene kan være skræmmende for ejerne, de ikke normalt medføre nogen smerte for katten. Still, hvis en beslaglæggelse fortsætter længe nok, vil det medføre varige sundhedsmæssige virkninger. Her er, hvordan man behandler en kat med kramper:

Hvordan til at behandle en kat med kramper. Behandl de underliggende sundhedsmæssige problemer.
Hvordan til at behandle en kat med kramper. Behandl de underliggende sundhedsmæssige problemer.
  1. Behandl de underliggende sundhedsmæssige problemer. Hvis du tror, din kat har haft et anfald, er det tid til en dyrlæge besøg. Din dyrlæge vil give behandlingsmuligheder for de underliggende sundhedsmæssige problemer, såsom epilepsi eller en hjernesvulst. Nogle af disse behandlinger kan reducere hyppigheden af anfald. I de fleste tilfælde har anfald en underliggende årsag og stopper ikke, før det er behandlet. Vær opmærksom på, at diagnose og behandling kan være både dyr og tidkrævende og kræver et batteri af tests, en fuld undersøgelse, medicin og / eller kirurgi.
  2. Medicinerer som anvist. Forkæl en kat med kramper ved at give hende med den rette dyrlægebehandling. Din dyrlæge kan ordinere en række medikamenter og andre behandlinger. Medicinerer din kat som anvist af dyrlægen for at behandle den underliggende årsag og reducere hyppigheden af hendes anfald.
  3. Forstå skiltene. Før din kat har en beslaglæggelse, kan hun se nervøs eller forsøge at skjule fra dig. Dette vil vare et par sekunder til et minut. Derefter, under selve anfald (som kan vare fra et par sekunder til fem minutter), alle kattens muskler vil kontrakt. Hun vil sandsynligvis falde på hendes side, hvilket kan være en skræmmende tid for ejerne. Hvis du bemærker pre-beslaglæggelse adfærd, og din kat er på et farligt sted, som et vindue aborre, bringe hende til jordniveau for at mindske risikoen for at katten såre sig under anfaldet.
  4. Pleje til din kat under og efter anfaldet. Under anfaldet, er der ikke meget du kan gøre for din kat, medmindre beslaglæggelsen er forlænget, i dette tilfælde, skal du søge øjeblikkelig veterinære opmærksomhed. Rør ikke eller afhente din kat eller placere dine fingre overalt i nærheden af hans mund. Under et anfald, er ufrivillig vandladning og afføring almindelige. Ryd op efter din kat, når anfaldet er ovre. Efter beslaglæggelsen, kan din kat blive forvirret, desorienteret, eller rastløs. Bevare roen og give din kat med et roligt sted at hvile og komme sig beslaglæggelsen.
  5. Hold et anfald rekord. Hold regnskab med din kats anfald, herunder datoer og varigheden af hver beslaglæggelse. Denne information kan rekvireres af dyrlægen. Time beslaglæggelse, og alarmere din dyrlæge, hvis nogen har varet mere end 2 eller 3 minutter.

Kæledyr 'sundhedsproblemer, herunder anfald, kan være skræmmende

Kæledyr 'sundhedsproblemer, herunder anfald, kan være skræmmende. Det er især nerve wracking for de første par gange. Med tålmodighed og erfaring, vil anfaldene bliver mindre stressende, og du vil lære at håndtere dem.