E2y

Hvordan til at genkende hudforandringer på grund af graviditet

Under graviditet, går en kvindes krop igennem mange forandringer. Hendes mave og bryster forstørre, hun får vægt, og hun kan have hudforandringer. Hudforandringer i graviditeten er normalt relateret til hormonelle forandringer. Størstedelen af hudforandringer forsvinder efter fødslen, selvom det kan tage dage, uger eller måneder.

Følgende er almindelige hudforandringer i graviditeten:

Hvordan til at genkende hudforandringer på grund af graviditet. Desværre kan dine dage af acne ikke være ovre.
Hvordan til at genkende hudforandringer på grund af graviditet. Desværre kan dine dage af acne ikke være ovre.
 1. Acne. Desværre kan dine dage af acne ikke være ovre. Hold din hud ren med en mild sæbe for at reducere denne hud forandringer. Hvis du forsøger at behandle din acne, er det vigtigt du tjekke med din behandleren, og nogle acne behandlinger anbefales ikke under graviditet.
 • Maske af graviditeten. Mask> Det officielle navn for denne tilstand er chloasma eller melasma. Masken af graviditet er en ujævn bruning eller gulfarvning af ansigtshuden på panden, templer og øvre kinder, næse og hage. Det er forårsaget af østrogen og progesteron. Nogle kvinder på hormonterapier, ligesom p-piller, opleve dette skift skin. For at minimere den mørkere, så prøv at undgå eksponering for solen.
 • Glødende. Glowing. Alle har hørt om den gravide glød. Der er to grunde til dette under graviditet. Først kan olieproduktionen øges, hvilket skaber skinnende ansigtshud. For det andet, der er mere blodgennemstrømning gennem de små blodkar i ansigtet.
 • Kløen. Kløe. Nogle kvinder har dog mild kløe omkring maven og brysterne som huden strækninger. Men nogle kvinder har svær kløe og rødme over hele kroppen. Dette kan være et tegn på graviditet komplikation, hvis kløen er alvorlig, skal du kontakte din behandleren.
 • Hold din hud ren med en mild sæbe for at reducere denne hud forandringer. Hvis du forsøger at behandle din acne, er det vigtigt du tjekke med din behandleren, og nogle acne behandlinger anbefales ikke under graviditet.
  Hold din hud ren med en mild sæbe for at reducere denne hud forandringer. Hvis du forsøger at behandle din acne, er det vigtigt du tjekke med din behandleren, og nogle acne behandlinger anbefales ikke under graviditet.
 • Linje eller mave ring på maven. Linje> Nogle kvinder får en mørk linje op deres mave eller omkring deres navle i andet trimester. Disse kvinder havde faktisk denne linje hele tiden - det var bare meget svag. Den formelle betegnelse for denne linje er linea nigra. Det gør forsvinde et par måneder efter fødslen.
 • Rød og / eller mildt kløende håndflader eller fodsåler.> I slutningen af graviditeten, oplever nogle kvinder denne hud forandringer, som er forårsaget af østrogen. Det officielle navn er palmar erytem. Det gør fade efter graviditet og er lidt bekymrende.
 • St gylpe mærker. St> Strækmærker er mærket af graviditet enhver kvinde ønsker at undgå. Der er riller på huden, der er rosa, brunlige eller lilla. Under graviditet, får mange kvinder strækmærker på deres maver, bryster, hofter, balder og endda lår. De er forårsaget når produktionen af kollagen (et skin bygmester under vores hud) er forstyrret på grund af hurtig vækst. Når du leverer, vil strækmærker falme til en bleg sølvfarvede farve, selvom de aldrig vil forsvinde. Trods markedet for cremer til at forebygge strækmærker, er der tilsyneladende ikke meget du kan gøre for at faktisk forhindre dem (selvom nogle kvinder sværger ved Stretch Mark cremer). Der er nogle teknikker til at fjerne eller reducere strækmærker efter de vises, selvom du bliver nødt til at tale med en hudlæge eller en plastikkirurg.
 • Mørkfarvning af huden. Hud> Nogle kvinder oplever en grundig mørkfarvning af huden. Dette er mest udtalt i mol, fregner, de areolaer (nipler), skamlæber og inderlår. Denne hud forandringer bør falme efter du leverer, selvom det måske ikke helt forsvinde.
 • Skin Tags. Hud> Det er små vækster eller klapper stikkende frem fra din hud. De kan danne overalt, selv om de normalt dannes på halsen, bryster, armhuler eller steder dit tøj gnide mod din hud. De forsvinder ikke efter levering, selvom din behandleren sandsynligvis kan fjerne dem for dig.
 • Spide r årer. Spide> Spider vener er røde pletter med røde streger, der kommer ud af dem. De opstår som regel på ansigt, hals, bryst eller arme. De bør falme eller helt forsvinde efter du har din baby. Under arbejdskraft, kan de springe ud i ansigtet eller af det hvide i øjnene, på grund af anstrengende skubbe. Spider vener er også omtalt som nevi.