E2y

Hvordan til at identificere en ragdoll kat

En Ragdoll er en type huskat

En Ragdoll er en type huskat, der er kendt for sin ekstreme føjelige temperament. Denne adfærd fik sit navn af "Ragdoll", hvorfra det automatisk går halte og hele dens krop bliver afslappet, når der håndteres eller transporteres, temmelig meget som en dukke, når du tager den op. Denne katterace er relativt nyt. I 1960 Ann Baker begyndte at udvikle dette storslåede kat fra en hybrid og racerene forældre. På grund af den ikke-eksklusivitet af sine gener, viser meget lidt sundhedsproblemer i forhold til rent skabes en dyr. Dette omfatter omfanget af dens størrelse. Det er faktisk en af de største og mest muskuløse katteracer kendes i dag. Faktisk officielt Guinness Book of Records anerkender det som verdens største kat. Identificering det kan være en smule tricky især for det utrænede øje, men fortvivl ikke. Disse tip kan nemt hjælpe dig med at bestemme denne bedårende lodne kat. Læs videre for at lære mere!

Hvordan til at identificere en ragdoll kat. En dukke-lignende opførsel.
Hvordan til at identificere en ragdoll kat. En dukke-lignende opførsel.
  • Et smukt udseende. Den Ragdoll kat har en robust krop, der er indkapslet med en stor ramme. Det har velproportionerede ben og poter. Det er berømt for sine nøgne blå øjne. Selv om denne killing altid forveksles med de andre katteracer såsom Birma, den nemmeste måde at skelne mellem en Ragdoll fra andre, er ved at se på dens størrelse og dens hvide-farvet hage.
  • En dukke-lignende opførsel. Du kan positivt identificere en Ragdoll kat ved at samle det op. En Ragdoll automatisk går halte. Hvis den bevæger sig for meget, så hvad du bærer, er ikke en Ragdoll på alle.
  • Den epikuræiske pels. Denne killing har mellemlange til lange frakker. Det er blødt og luftigt hovedsagelig fordi det ikke har nogen underuld dermed gøre sin pels stikker ud fra dens hud. Det leveres i en række forskellige farver. Dette omfatter sæl, chokolade, flamme, blå, lilla og creme. Det leveres også i forskellige mønstre som spidse (farven mørkere på næse, ører og poter), engagerede (gerne tilspidsede, men har en bemærkelsesværdig hvid stribe på maven og hage) og bicolor (har en omvendt V i ansigtet, hvide ben, mave og ryg).
  • En enorm størrelse. En Ragdoll er kendt for sin enorme størrelse! En voksen Ragdoll vejer mindst 12 pounds og højst 20. Denne kat er helt sikkert en af de største og tungeste katte racer i dag.

Det er de ting

Det er de ting, du skal gøre for at effektivt at vide, om hvad du kigger på, er faktisk en Ragdoll kat. Selvom at denne kat har en tyk pels, det faktisk har ingen underuld, så det kaster meget let, og det er ekstremt nemt at vedligeholde. Men ville det ikke skade, hvis du soignere sin luksuriøse pels gennem regelmæssig børstning mindst 3 gange om ugen. En Ragdoll kat er strengt en indendørs kitty især fordi det har en meget ydmyg temperament og ikke-aggressiv karakter. Sørg for at du altid holde dette i tankerne. Nu, hvad venter du på? Start tjekker disse meget enkle tips til at sikre en ægte Ragdoll kat på alle tidspunkter! Held og lykke og have det sjovt!