E2y

Hvordan til at søge ud af dine biologiske forældre

Hvis du er et adoptivbarn, chancer er du vil en dag ønsker at opspore dine biologiske forældre og besvare det store spørgsmål, hvorfor du blev bortadopteret. Mens nogle adoptivforældre måske uenig og nægter at hjælpe dig i din søgning, kan du give det en chance med disse forslag:

  • Tal med dine adoptivforældre. Det første skridt er at tale med dine adoptivforældre, og forsikre dem om, at du bare ønsker at spore dine rødder. Nogle adoptivforældre kan føle ked af det eller truet, når du går ud at søge dine rigtige forældre, da det vil gøre dem føler sig ligegyldig efter alle de år, de har rejst dig som deres egen. Det bringer også i frygt for, at du ikke længere vil anerkende dem som dine forældre, når du finder dine biologiske rødder.
  • Spørg fra børnehjemmet eller hjemme, der tog dig in. Når du har overbevist dine adoptivforældre til at fortælle dig, hvor de vedtog dig, kan du bede administratoren af børnehjemmet for oplysninger om dine biologiske forældre. Mens nogle har en politik om ikke at røbe oplysninger, de måtte have en undtagelse, når det er barnet selv, der ønsker information. Vær opmærksom på dine biologiske forældres navne, det sidste sted, de boede, deres fotografi og om muligt deres profession. Det vil være lettere at spore dem, hvis du ved, hvilken branche de arbejdede i. Du kan også spørge om deres slægtninge, og du kan starte med at søge efter dem.
  • Tal med dine adoptivforældre pårørende. Det er muligt, at nogle af dine forældres venner og slægtninge også vide om vedtagelsen og kan give dig vigtige oplysninger, der kan føre dig til dem. Nogle gange er det lettere at tale med dem om din adoption, fordi de ikke er så følelsesmæssigt knyttet til dig, i forhold til dine adoptivforældre.
  • Hyre en professionel. Hvis du har penge at bruge, kan du hyre en professionel detektiv eller en advokat, der kan hjælpe dig kontakte de relevante kontorer for oplysninger om opholdssted for din fødsel forældre. Hvis du har et fotografi, jo bedre og hurtigere vil det være for detektiv for at søge efter dine biologiske forældre.
  • Gør dig synlig på nettet. Du kan prøve lykken og starte en blog, der viser dit foto og lidt om dit liv, og at du er aktivt på udkig efter din fødsel forældre. Men vær på vagt for identitetstyveri, så tager de nødvendige forholdsregler, når de leverer oplysninger og billeder på nettet.

Være klar til skuffelse

Hvordan til at søge ud af dine biologiske forældre. Tal med dine adoptivforældre.
Hvordan til at søge ud af dine biologiske forældre. Tal med dine adoptivforældre.

Være klar til skuffelse. Nogle genforeninger går ikke så godt som forventet. Du har en masse spørgsmål som et adopteret barn, og du kan ikke få de svar, du forventer eller ønsker. Vær sikker på at du er følelsesmæssigt klar, når dine biologiske forældre viser sig at være ikke interesseret i at møde dig. Du bliver nødt til at være tilgivende, når de fortæller dig, at de er bedre stillet uden dig. Men når dine biologiske forældre velkommen du varmt, så er det godt at holde kontakten, og forsikre dem om, at du anser dem som familie, så meget som du gør din adoptivfamilie.