E2y

Køb kæledyr sygesikring: information om PET forsikring planer

Få tips til at sammenligne kæledyr forsikring

Du elsker dit kæledyr og ønsker ikke engang at tænke på ham at blive syg eller en ulykke. Pet sygesikring kan give dig fred i sindet, hvis han ikke har behov for omfattende eller akut lægehjælp. Den fred i sindet kommer af at vide, at du ikke bliver nødt til at træffe en beslutning om din hunds liv baseret på, hvor meget de kirurgi eller behandling omkostninger.

Køb kæledyr sygesikring: information om PET forsikring planer. Er der en karensperiode fra det tidspunkt, du tilmelder dig, før planen er trådt i kraft?
Køb kæledyr sygesikring: information om PET forsikring planer. Er der en karensperiode fra det tidspunkt, du tilmelder dig, før planen er trådt i kraft?

Når du er på udkig efter en overkommelig forsikring plan, der er flere gode spørgsmål at stille:

  1. Er der en karensperiode fra det tidspunkt, du tilmelder dig, før planen er trådt i kraft? Fleste af planerne har en karensperiode på en til 14 dage fra det tidspunkt du udfylder ansøgningen, indtil det tidspunkt, hvor planen er trådt i kraft. Nogle har også kræve, at du tage dit kæledyr til dyrlægen for en helbredsundersøgelse og sende resultaterne før planen er aktiv.
  2. Hvordan er en fordring behandles eller betalt? I de fleste tilfælde betaler du din dyrlæge, så forsikringsselskabet refunderer dig. Bemærk venligst at dette er forskellig fra den måde, de fleste sygesikring planer arbejde for folk.
  3. De fleste virksomheder refundere dig en fornuftig dyrlæge afgift baseret på landsgennemsnittet. Dette kan være en anden god område at forske videre. For eksempel, hvad den virksomhed, du kigger på at overveje det nationale gennemsnit for et kontor besøg?
  4. Hvad er det fradragsberettiget? Nogle virksomheder har pr hændelse selvrisikoen, andre har et årligt fradragsberettiget. Check med den enkelte virksomheds oplysninger for at se, hvad dens politik er.
  5. Hvad er undtagelser? Nogle planer udelukke bestemte racer eller sygdomme. De fleste udelukker allerede eksisterende forhold. Hvis du har en ældre kæledyr, kan du også ønsker at spørge, om der er alder undtagelser.
  6. Kan du bruge en dyrlæge, eller gør dit forsikringsselskab har et netværk? De fleste virksomheder vil tillade dig at bruge en dyrlæge, men et par kræver, at du vælger en der er opført i dens foretrukne netværk.
  7. Hvad betyder planen dække? De fleste virksomheder tilbyder flere forskellige planer, og kurspoint. Nogle er altomfattende, og selv dække løbende pleje, såsom skud, og kastration eller sterilisation. Andre har en højere selvrisiko og dækker kun nødprocedurer. Du kan bestemme, hvilken planen opfylder dine behov og din pengepung. All-inclusive-versioner har normalt en højere pris punkt end akut dækning.
  8. Er der en maksimal dækning? Nogle planer har en maksimal dækning, og andre har et maksimum pr hændelse eller pr betale.
  9. Hvilke betalingsmuligheder er der? Det er som regel en månedlig eller årlig betaling planen. Mange accepterer betaling med kreditkort eller check.
  10. Hvor meget koster planen koste? Dette vil variere. De fleste planer tilbyde en multipet rabat. Du ønsker måske at sammenligne kæledyr forsikring og få tilbud fra et par selskaber, før der træffes en endelig beslutning. Der er flere hjemmesider, der tilbyder citater fra forskellige virksomheder. Du kan også tilslutte "kæledyr forsikring" i som en forespørgsel i din foretrukne søgemaskine og sammenligne tilbud af forsikringsselskaberne som Veterinary Pet Insurance og Petcare Pet Insurance. Du bør gøre dette, selvom du allerede har en bestemt virksomhed i tankerne.

At stille de ovenstående spørgsmål vil hjælpe dig med at vælge kæledyr forsikringsselskab, der fungerer bedst for dig og din hund. Check med din statens forsikring kommissær, for at være sikker den virksomhed, du overvejer har en god track record. Når du har foretaget et valg, skal du udfylde ansøgningen og få alle nødvendige checkups afsluttet.

Sørg for at du forstår, hvordan du bruger din plan, før der sker en ulykke eller sygdom.