E2y

Rejser i en bil med dit kæledyr kat

Lær om pasning katte på en biltur

Katteelskere hader at forlade deres katte venner bag under bilturen og ferier, men som regel selv en korte bilture beder katte til at blive næsten vildtlevende - stønnen, pacing, hvæsende og gravede. Og dog disse korte ture til dyrlægen eller en petsitter hus er en uundgåelig del af en kats liv. Så hvordan kan vi gøre rejsen så smertefri som muligt for dem og for os selv?

Rejser i en bil med dit kæledyr kat. Cat luftfartsselskab.
Rejser i en bil med dit kæledyr kat. Cat luftfartsselskab.

Her er nogle selskabsdyr venlige rejse tips til at hjælpe dig med at lære hvordan man kan rejse i en bil med dit kæledyr kat.

 1. Cat luftfartsselskab. En fritgående kat i en bil er en opskrift på katastrofe. I modsætning til hvad vi kan antage, vil indespærring faktisk trøste din kat, da hun begiver sig ud på denne mærkelige rejse. Og hvis du giver hende hele bilen, vil du finde sikker kørsel for at være langt mere udfordrende.
  Lær om pasning katte på en biltur. Forbered dig på længere bilture ved at tage kort, let ture fører op til den store.
  Lær om pasning katte på en biltur. Forbered dig på længere bilture ved at tage kort, let ture fører op til den store.

  Før du tager din kat til bilture, forsøge at få hende akklimatiseret til indersiden af hendes transportkasse . Sæt et tæppe i den og placere hende ind i korte perioder hver dag i flere dage. Forlænge perioden fødslen hver dag, indtil din kat synes tryg ved hvile og ildelugtende hendes duft derinde.

 2. Forbered dig på længere bilture ved at tage kort, let ture fører op til den store. Din kat vil vokse mere vant til ikke kun de bevægelser og lyde af en bil, men også indespærring i bæreren.
 3. Sørg for, at hun ikke sidder skråt. Mange bilsæder er faktisk hælder en smule, og hvis du placerer de transportkasser til katte ned den forkerte vej, det gør for en temmelig ubehageligt kitty bil ride. Selv om det er sandt, at katte har utrolig balance og koordination, ingen kat ønsker at være konstant kæmper mod en hældning som hun også forsøger at kompensere for bevægelser af elevatorstolen. Brug en foldet tæppe eller håndklæde til at udjævne bæreren.
 4. Undgå høj musik. Din bil vil allerede være fyldt med nogle overraskende lyde for en kat. Må ikke tilføje til dem ved sprængning musik i lukkede rum samt.
 5. Steer klart af bump og huller så meget som du kan. Hvis der er glatte veje, der kan tjene som en alternativ rute fra bumpier måde, du normalt rejser, vælger de flyvepladser, når kørsel med din kat.
 6. Potty spørgsmål. Hvis din rejse er lang nok til at kræve potte pauser for din kat ven, planlægge er din bedste mulighed. Nogle foreslår at placere en kattebakke i en større kat luftfartsselskab, men udendørs potte pauser er bedre af flere grunde.
  • Din kat er hyggeligere i en mindre bærer, og kunne måske falde ned i kattebakken, hvis hans luftfartsselskab er skubbet (absolut ubehageligt for kræsne kattefamilien). Har din kat ofte ligge ned ved siden af sin kattebakke derhjemme? Sandsynligvis ikke.
  • Din kat vil helt sikkert sætte pris på muligheden for at strække benene en gang imellem.
  • Holde forretningen udenfor vil holde din bil fra ildelugtende ligesom kat affald.

  Uanset varigheden af din bil tur, er det en god idé at sætte nogle absorberende håndklæder i bunden af din kat bærer, i tilfælde Kitty har en ulykke.

 7. Snor-uddannelse. For at tage din kat uden for potte pauser på en længere biltur, træne hende til at bære en sele. Spørg vores artikel om snor-træning for detaljer.
 8. Opret en vinduesplads. Hunde elsker absolut ser ud bilruder under et drev, naturligvis, mens katte er mindre forelskede ... men giver en visning af udendørs vil hjælpe din kat få mening ud af bevægelsen, hun opfatter, hvilket betyder, at hun kan blive lidt mindre vokal og lidt mere fascineret af rejsen. Ikke alle kat er den samme, men giver et sådant synspunkt er forholdsvis enkel og derfor værd at prøve.

  For at gøre dette, skal du blot strop din kat luftfartsselskab til et stykke bagage eller endda en kasse af passende højde, og se, om din kat afregner ned til turen. Hvis luftfartsselskabet rangler og stød ubehageligt på toppen af platformen, tilføjer et tæppe eller pude mellem de to til at fungere som en stødpude. Vær sikker på at rem bæreren sikkert, dog, og sørg for, at platformen er for tung til at bevæge sig under transport.

 9. Vær sikker på, åndbare områder af kæledyr luftfartsselskaber ikke skjules af noget i bilen. Den sidste ting du ønsker at gøre, er at overophede og kvæle din kat i et miljø med for lidt luft bevægelighed.
 10. Giv ikke mad eller vand umiddelbart før en kort køretur. Hvis din kat drikker eller spiser lige før en hurtig, men alligevel alarmerende bil ride, kan uheldige potte ulykker. Selv hvis du ikke ender med en rod, en fuld blære gør din kat føler desto mere urolig i dette luftfartsselskab under køreturen.
 11. Pack nogle ledningsvand fra hjemmet. Dette vand smager mere fortrolige med en forvirret kat, der kan være tilbageholdende med at drikke mærkelig vand. For at forhindre dehydrering og udgøre en kilde til trøst og fortrolighed, give din kat noget vand fra hjemmet.

Disse tips om pasning af din kat under en biltur skal hjælpe dig har en rolig, rolig ride. Bilture med din kat kan aldrig være en tur i parken, men nogle planlægning og opmærksomhed til små detaljer kan hjælpe alle passagerer (felin og andet) nyde turen langt mere.