E2y

Sådan at købe en jingle bold for en kat

Du kan ikke mærke det, men katte er aktive kæledyr

Du kan ikke mærke det, men katte er aktive kæledyr. Du kan altid se dem napping eller bare oppe på en vindueskarm ser tiden gå med, men sandheden er, at hvis en kat er sløv, det er ikke sundt. Katte skal hele tiden stimuleres med aktiviteter, især hvis du bor i en lille lejlighed eller ejerlejlighed. Katte er temmelig uafhængige dyr, og de kan spille af sig selv, men du er nødt til at give dem en vis støtte i den pågældende afdeling eller de ville gøre din sofa deres legeplads. Kendingsmelodi bolde er fælles play legetøj til en kat. Killinger, især, er mere tilbøjelige til at blive draget til dette stykke legetøj, men generelt hele kat befolkning elsker det. Der er nogle ting du skal huske at købe en til din kat. Må ikke bare købe den første, du ser, er du nødt til at give din kats sundhed og sikkerhed nogle overvejelser. Her er du:

  1. Få den rigtige størrelse til din kat. Hvis din kat stadig var en killing, ville det blive overvældet at se en jingle bold større end ham! Det trick er at få en bold, der er direkte proportional med ham. Hvis han er helt små, få en bold, der er lidt mindre end ham. Hvis han er lige så stor som Garfield, få en større bold.
  2. Uddan dig selv med de materialer, der anvendes til fremstilling af en jingle bold. Der er plastikkugler, flettede bolde og uld bolde. Den sikreste Jingle Ball at få, er den ene lavet af naturlige materialer. Få boldene uden anvendte farvestoffer. Farvestoffer kan være giftige for din kat. Din kat kan tygge på bolden på et tidspunkt. Der er nogle plastikkugler fremstillet af hård plast. Fabrikanterne hævder, at det er ugiftigt, men hvis bolden går i stykker, den hårde plast er særlig farligt. Det kan skinne din kat eller såre ham i andre dele af hans krop. Kendingsmelodi bolde lavet af naturlige farvet Romney uld fra får ville være det bedste, du burde få.
  3. Kendingsmelodi bolde er billige, så dit budget ikke bliver kompromitteret. Det centrale punkt at huske er ikke at nødvendigvis købe den billigste, men den ene, der er økologisk.
  4. Shop eller forskning online for de kendingsmelodi bolde efter eget valg. Du kan også besøge kæledyr levering butikker eller endog dyrlægeklinikker, der bærer kæledyr legetøj. Det ville være bedst, hvis du kan undersøge boldene personligt.
  5. Kontrollér altid for brud. Plastic der let revnet. Kontroller, at klokkerne inde i kuglen fungerer korrekt. Ryst det at høre det.

Kendingsmelodi bolde er en sjov aktivitet for din kat

Sådan at købe en jingle bold for en kat. Få den rigtige størrelse til din kat.
Sådan at købe en jingle bold for en kat. Få den rigtige størrelse til din kat.

Kendingsmelodi bolde er en sjov aktivitet for din kat. Du kan være sikker på, at din kat aldrig vil blive kede rundt i lejligheden eller huset. Hvis du ønsker at holde det fra at blive tabt, binde et stykke værft i det, og den anden ende til et kradsebræt af steder, hvor du kan fastgøre bolden. Sørg for at bruge en lang garn. Din kat bør være i stand til at spille med bolden frit og lykkeligt.