E2y

Sådan at redde en kat

Redning en forladt eller hjemløse kat kan være en af de mest givende ting, du kan gøre! I dag er der så mange killinger fødes, at der bare ikke synes at være nok boliger til dem alle. Redning er en af de letteste løsninger på problemet. Der er mange muligheder, hvis du ønsker at få et nyt medlem af familien ved at gøre dette.

  1. Besøg din lokale dyr husly! Der er altid flere katte i amtets krisecentre. Desværre er de fleste af disse katte bragt ind fra gaden, og er uden hjem. Oftere end ikke, er disse katte er søde og blide manerer dyr, de bare skal have en chance. Din lokale husly vil normalt have et lille gebyr, ofte omkring 10€. Efter at de vil have en 40€ til 55€ depositum, som du vil modtage tilbage på spaying eller kastrering din nye kat.
  2. Tjek de lokale og Statewide redninger! Disse typer af organisationer har ofte et nej kill politik, så det er mere sandsynligt, at du vil finde en kat, der har haft en lidt mere en på én gang end dem på internatet. Disse kan findes ved at gøre søgninger på nettet og på din lokale dyrehandlere. Vedtagelsen proces til disse katte er som regel en meget mere grundig, da et interview og anvendelse skal udfyldes. Vedtagelsen gebyret er normalt mellem 40€ og 115€.
  3. Tal med din dyrlæge! Tro det eller ej, dyrlæger stødt på en masse hjemløse katte, der ofte har behov for lægehjælp. Hvis katten er velopdragne og egnet til et hjem, vil de normalt behandle dyret og derefter forsøge at finde dem et hjem! Dette kan endda komme uden et gebyr, hvis du viser sig at være et passende hjem.
  4. Tjek petfinder.com! Denne hjemmeside har været en redningskrans for mange katte og hunde i landet, da det begyndte! På denne hjemmeside, er du i stand til at søge i din tilstand, og inden for et vist antal miles af dit postnummer. Du er i stand til at vælge en alder af katten og størrelse og til tider endda yngle, at du er på udkig efter. Dette vil give dig en detaljeret søgning af katte i dit område på krisecentre og redninger. Dette er en glimrende måde at se katte til redning i hele landet, uden nogensinde at skulle forlade dit hjem!
Sådan at redde en kat. Besøg din lokale dyr husly!
Sådan at redde en kat. Besøg din lokale dyr husly!

Hvis du er heldig nok til at finde din nye kat på et af disse steder, er der andre ting at overveje. De fleste Raceklubber har visse retningslinjer for din kats helbred. Hvis du er heldig nok, kan du finde en kat, der er ældre og allerede steriliseret eller kastreret, declawed og vaccineret. Dette er ikke altid sandt. Hvis du redde en killing, kan de ikke være blevet vaccineret endnu. Det er vigtigt at tjekke med organisationen og tjekke deres politik på vaccinere. Redningen eller husly kan gøre det for et gebyr, eller de kan kræve, at du som den nye ejer at have de vaccinationer udført inden for et bestemt antal dage. Ofte på krisecentre, vil en del af vedtagelsen gebyret medtages af denne grund, for spaying, neutering og vaccinere. Undertiden internatet vil refundere disse penge, når du har bevist procedurerne er blevet gjort. Dette kan gøres ved post på de fleste steder. Det er her, at kommunikere med dem på internatet bliver meget vigtig.

Det er altid en god ide at tage din nye kat, uanset sin alder, med din dyrlæge for en helbredsundersøgelse og introduktion. Det er altid godt for en simpel sundhedskontrol, og for at få din nye tilføjelse til familien brugt til sit nye liv!

Disse er alle gode måder at finde en kat har behov for et hjem

Disse er alle gode måder at finde en kat har behov for et hjem. Husk dog, at kattene i de lokale krisecentre er dem, der er i størst behov for adoptioner. Dette er på grund af risikoen for eutanasi, trist, men sandt! Husk din lokale husly!