E2y

Sådan begynder katten toilet uddannelse

Hvis du har en kat

Hvis du har en kat, du allerede ved, hvor ubehageligt det kan være at holde kattebakken ren. Men vidste du, at katte kan trænes til at bruge toilettet? Det er sandt, og du kan gøre dette uden at købe noget særligt udstyr! Katte lærer meget hurtigt, og før du ved af det, kan du kaste, at rodet kattebakken væk for evigt. Her er hvordan man kommer i gang.

Hvis du arbejder med en killing

Sådan begynder katten toilet uddannelse. Placer kattebakken ved siden af toilettet.
Sådan begynder katten toilet uddannelse. Placer kattebakken ved siden af toilettet.

Hvis du arbejder med en killing, skal du først nødt til at træne den til at bruge kattebakke. Dette er en meget simpel proces. Placer kassen i badeværelset ved siden af toilettet, og derefter efter killingen spiser, sætte den i kassen og kradse sine poter i kuldet. Katte bruger selvfølgelig snavs, og efter et par forsøg, vil killingen gå lige til kattebakken. Når killingen er trænet, kan du begynde på toilettet uddannelsesprocessen.

  1. Placer kattebakken ved siden af toilettet. Katten bliver behageligt at gå ind i badeværelset, og overgangen fra kattebakken til toilet kan begynde.
  2. Når katten er komfortabel med kassen at være i badeværelset, skal du begynde at hæve højden af kattebakken. Saml nogle gamle telefonbøger. Start ud ved at sætte en bog under kattebakken. Katten vil hurtigt lære at hoppe op for at nå kassen. Efter et par dage, tilføje en anden bog. Dit mål er at hæve kattebakken til samme højde som toilet. Må ikke haste processen. Katten skal være fortrolig med hvert niveau at boksen er hævet.
  3. Begynd at blande revet op avis i kuldet. Du vil ikke være i stand til at bruge kattegrus i toilettet, og katten har for at få fortrolig med at bruge papir, før den endelige overgang kan begynde. Gradvist øge andelen af papir til strøelse.
  4. Når kattebakken er i samme højde som toppen af toilettet og katten er trygge ved at bruge boksen i denne højde, er det tid at begynde overgangen. På dette tidspunkt bør kassen kun indeholde papir. Du bliver også nødt til at begynde at bruge en flad papkasse snarere end en plastik kattebakke.
  5. Placer pap kattebakken oven på toiletsædet. Sørg for, at den er afbalanceret. Katten vil følge kassen. Igen, lad katten blive fortrolig med kassen at være på toiletsædet, og sørg for, at det er på plads på alle tidspunkter.
  6. Skær et lille hul i midten af kassen. Samtidig, begynde at skære ned siderne af kassen så godt, og sætte mindre papir i den. Det kan også være tilrådeligt at fastgøre boksen til toiletsæde. Husk, mens alt dette kan være et besvær, når træningen er overstået, vil alt dette besvær være umagen værd. Bemærk, at du sandsynligvis bliver nødt til at ændre kassen hver dag til sanitære årsager.
  7. Efter et par dage, øge størrelsen af hullet i kassen og fortsætte med at sænke siderne. Målet er at ende op med et fladt stykke pap med et hul i midten, der kan passe under toiletsædet. Efterlade en lidt papir på pappet således at katten fortsætter med at opretholde illusionen af at have en kattebakke.
  8. Må ikke svæve. Giv katten lidt privatliv. Katten vil lære at gøre dette, og det mindre interferens, du tilbyder, jo hurtigere denne proces vil arbejde. Før du ved af det, vil din kat automatisk perch på toiletsædet, og du kan smide ud af, at kattebakken evigt.

Dette system fungerer med de fleste katte

Dette system virker med de fleste katte, men hvis du har en kat, der er særligt traumatiseret af vand, kan det ikke være muligt at træne den til at bruge toilettet. Og hvis denne metode ikke virker, der er produkter til rådighed designet til at gøre denne proces nemmere. Må ikke blive afskrækket, og prøv alternative metoder. Det er indsatsen værd!