E2y

Sådan får tilskud til adoption

Child adoption er virkelig dyrt, især hvis du gør det i udlandet. Men der er statslige og ikke-statslige organer, der tilbyder tilskud til adoption. Desværre er der masser af mennesker, der ansøger om finansiel bistand og midlerne kan være begrænset. Så hvem er den mest kvalificerede ansøger får chancen for adoption. Lære trinene til at ansøge om adoption, og vide, hvis du virkelig er kvalificeret.

Sådan får tilskud til adoption. Lær, hvad regeringen kan gøre for at hjælpe.
Sådan får tilskud til adoption. Lær, hvad regeringen kan gøre for at hjælpe.

Lær, hvad regeringen kan gøre for at hjælpe. Disse kan være i følgende:

  1. Skattefradrag. Føderale regering giver skattelettelser for de støtteberettigede udgifter barn adoption som rimelige adoption gebyrer, advokat gebyrer, sagsomkostninger, rejseomkostninger og andre relaterede udgifter til den juridiske formål at vedtage en kvalificeret barn. For detaljerne, så tjek den irs.gov og childwelfare.gov at vide, hvis du er berettiget til en adoption kredit-eller en regering skattefradrag.
  2. Særlig penge til særlige behov. Regeringen giver et maksimum på 1500€ for adoption af børn, der har særlige behov i hjemmet, tøj og mad. Disse midler dækker barnets hjem undersøgelse, advokat gebyrer, fødselsattest udskiftning gebyrer rejseudgifter, herunder logi, kilometertal og måltider, og medicinske regninger. Tjek din berettigelse til vedtagelse bistand til childwelfare.gov / og finde ud af, hvis du også er berettiget til lægehjælp til taxsites.com
  3. Ledige tilskud til adoption. The National Vedtagelse Foundation giver økonomisk bistand til barnets adoptioner uanset din indkomst. Udfyld fuldstændigt og nøjagtigt ansøgningsskemaet. Vær sikker på, at tilskud er for hjem undersøgelse. Anvend på fondens hjemmeside på nafadopt.org og find ud af om du kan modtage beløb fra 500 kroner til 2.500 dollars, som din adoption tilskud.

Kend de private organisationer, der tilbyder tilskud penge. Nogle private organisationer, som tilbyder bevilge penge er Show Hope, lover Children, Los Ninos International Vedtagelse Center, A Child Waits, gave og vedtagelse. Hent ansøgningsskemaer gennem deres specifikke hjemmesider. Bare skriv navnet på den organisation i søgemaskinen og hver af organisationens links vises automatisk.

Særlig penge til særlige behov. Ledige tilskud til adoption.
Særlig penge til særlige behov. Ledige tilskud til adoption.

Vær opmærksom på disse vigtige påmindelser.

  • Husk, at tilskud organisationer eller den føderale regering ønsker at støtte familier til at adoptere et barn, der er dybest set hjemløse.
  • Vis, at du virkelig fortjener at modtage et tilskud, og at du har arbejdet hårdt på egen hånd at rejse nogle midler til at vedtage.
  • Udfyld ansøgningsskemaet grundigt, og præsentere alle de nødvendige dokumenter, og indrette reference breve, selvom de ikke er anmodet om. Disse reference breve vil vise, at andre mennesker er bekymrede med din beslutning om at adoptere et barn, og at disse mennesker kan stå inde for dig, hvis du har brug for finansiel bistand.
  • Sørg for at du fremlægger den føderale regering eller privat organisation af de fuldstændige og korrekte oplysninger om det barn, du er villig til at vedtage. Sørg for at tilslutte barnets billedet så meget som muligt. De mennesker, der vil gennemgå din ansøgning skal vide alt sandt om det barn, de vil hjælpe med de penge, de vil give.

Følg disse tre trin, og du vil have tilskud penge til dit barns vedtagelse på ingen tid.