E2y

Sådan finder du dine biologiske forældre, når du er vedtaget

Vel vidende

Vel vidende, at du er vedtaget kan undertiden være svært. Der er visse spørgsmål, der går gennem dit sind, og du kan kun løse disse, når du kommer til at kommunikere med dine biologiske forældre. Finde dine biologiske forældre, kan være en vanskelig opgave, hvis du ikke ved hvor du skal starte på, hvis de ikke ønsker at blive fundet. Der er nogle trin, du kan følge for at du kan finde dine biologiske forældre. Følg trinene herunder.

Sådan finder du dine biologiske forældre, når du er vedtaget. Tænk på konsekvenserne.
Sådan finder du dine biologiske forældre, når du er vedtaget. Tænk på konsekvenserne.

Her er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at finde dine biologiske forældre, når du bliver vedtaget:

  • Tænk på konsekvenserne. Før du begynder at forsøge at lede efter din fødsel forældre, er det vigtigt, at du tænker over din beslutning igen og igen. Du er nødt til at være sikker på, at dette virkelig er hvad du ønsker. Du skal forstå, at du ikke kan få de svar, du ønsker, eller du kan være skuffet over, hvad du finder ud af. Vær klar til alle de mulige resultater, når du endelig får chancen for at møde dine forældre.
  • Diskuter med dine adoptivforældre. Lad dine adoptivforældre vide om din beslutning for at lede efter din fødsel forældre. De kan støtte dig med din søgning, eller de kan være ganske skuffet med din beslutning. Uanset hvad, det er bare rigtigt, at du lade dem vide, at du er op til. Lad dem vide dine grunde til at ville finde dine biologiske forældre. De kan endda være i stand til at hjælpe din med din søgning.
  • Få en kopi af din fødselsattest. Sikre en kopi af din originale fødselsattest. Dette kan indeholde nogle vigtige detaljer, der vil føre dig til dine biologiske forældre. Nogle nyttige oplysninger, du kan få fra din fødselsattest er navnene på dine biologiske forældre, og hvor du blev født.
  • Arbejde med en detektiv. Den letteste ting at gøre, er at leje en detektiv, der vil hjælpe dig med hele processen. Dette kan være en smule dyrt, men det er den nemmeste måde at placere dine biologiske forældre. Adoption detektiver er vant til at arbejde for sager som denne, så det er bedre at overlade alt op til dem. Give dem nyttige oplysninger, som de kan bruge til undersøgelsen.
  • Vær forberedt. Vær forberedt på alle muligheder, når du endelig finde dine biologiske forældre. I nogle tilfælde er biologiske forældre begejstrede for at opfylde deres barn, men nogle er ikke så heldige. Hvis alt går vel, kan dette være starten på et nyt forhold, som du kan have med de mennesker, der bragte dig til livet.

Det er de trin

Det er de trin, du skal følge, hvis du vil vide, hvordan du kan finde dine biologiske forældre, når du bliver vedtaget. Under processen, er det vigtigt, at du lader dine adoptivforældre føler, hvor meget du sætter pris på at have dem i dit liv og tage sig af dig. Denne proces kan være lige så svært for dem som det er for dig.