E2y

Sådan fodrer din kat piller hjælp pille lommer

Det lader til, at selv dyr ikke kan lide smagen af ting, som formodes at være godt for dem. Din kat vil ikke spise medicinen den har brug for at få bedre, hvis det ikke kan lide lugten eller smagen. Men der er en måde at narre din kat til at tage sin medicin. Her er hvordan at fodre din kat piller hjælp pille lommer:

  • Hvad det er. Pill Pockets er en særlig form for behandling for dit kæledyr, fordi du kan skjule piller og medicin inde! Denne specialfremstillet godbid blev udtænkt af dyrlæger, kommer i forskellige varianter, og har en særlig lomme til at holde små kapsler skjult, så dine hunde og katte er uvidende om, at de rent faktisk spise deres medicin. De er faktisk også meget nærende, så dine hunde og katte kan helt sikkert gøre et måltid ud af dem.
  • Hvorfor du har brug for dem. Nogle gange er det svært at få katte (og andre kæledyr for den sags skyld) til at spise deres medicin. Pill Pockets kan hjælpe med at afhjælpe dette problem. Dit kæledyr har til at spise det, fordi det vil hjælpe det til at føles bedre, men det betyder ikke nødvendigvis, at. Ved hjælp af en pille lomme hjælper narre din kat til at tage sin medicin. Ja, dette kan lyde lidt underhånds og luskede, men det er virkelig for dit kæledyrs eget bedste. De måske ikke ønsker at spise deres medicin, så dette vil hjælpe dig med at administrere den.
  • Brug pille lommer at fodre din kat piller. Pill lommer er faktisk ganske let at bruge. Alt du skal gøre er at holde medicinen inde og placer det med resten af maden. Der er en bestemt måde at gøre det dog. Hold Pill Pocket mellem tommel-og pegefingeren. Brug den anden hånd til at placere pille inde og knibe for at lukke godbid omkring medicin, ved hjælp af fingrene, der allerede rører godbid. Du er nødt til at sikre, at du ikke får lugten af medicinen over Pill Pockets, så sørg for at den hånd du brugt til at holde medicinen ikke rører godbid. Dit kæledyrs øgede sanser kan være i stand til at afhente lugt. Hvad du kan gøre, er at fodre din kat med tomme Pill Lommer, så det vil få en smag for maden. På den måde vil det være lettere at narre det senere, når du placerer en pille indeni.
  • Altid være forsigtig. Dog bør du altid være forsigtig med at forsøge at tvinge fodrer din kat noget, den ikke ønsker at spise. Vær opmærksom på, at selv de mest elskelige og loyale kæledyr er stadig dyr, og kunne muligt ridse eller såre dig, hvis du er for aggressive. Altid fejle på siden af forsigtighed og være omhyggelig, når du forsøger at administrere medicin til dit kæledyr.

Sådan fodrer din kat piller hjælp pille lommer. Hvorfor du har brug for dem.
Sådan fodrer din kat piller hjælp pille lommer. Hvorfor du har brug for dem.

Som du kan se, fodre din kat piller hjælp Pill Pockets er ganske let og ganske genial. Det er en meget enkel løsning på eventuelle problemer, du ville have med et kæledyr, for stædig til at spise sine meds.