E2y

Sådan forvandler din udendørs kat ind en indendørs kat

Der er flere grunde, du måske ønsker at slå din uden kat ind en indendørs kat. Du kan være bekymret for hendes sikkerhed som en vej får travle ved dit hus. Du vil måske bemærke nedsat antal af sange fugle i dit område, og hvor mange fugle din kat synes at dræber da hun praktiserer sin jagt færdigheder. Uanset årsagen, kan det være svært. Katte nyder virkelig at være udenfor. Mens de kan have en lige så glade liv indendørs, vil det tage nogle justeringer fra hendes side og arbejde på din side. Her er nogle ideer til, hvordan du aktiverer din udendørs kat ind en glad indekat:

Sådan forvandler din udendørs kat ind en indendørs kat. Udenfor din kat havde en masse stimulation.
Sådan forvandler din udendørs kat ind en indendørs kat. Udenfor din kat havde en masse stimulation.
 1. Når du vil have din kat at bo i, er du nødt til at være fast. Din kat vil sandsynligvis Meow ved dørene til at gå ud, men hvis du er sikker på, at du vil have en indvendig kat, går ikke på kompromis.
 2. Hvis du bor i et område med en kold vinter, er det som regel lettere at gøre overgangen i vintermånederne givet, at katte nyder normalt et varmt hus i de døde af vinteren.
 3. Udenfor din kat havde en masse stimulation, til træer klatre, fugle til jagt og græs at spise. Du kan efterligne alle disse ting nemt i dit hjem:
  • Køb eller bygge dig katten en kradsetræ og endda en kat træ. Din kat vil nyde gennemsøgning op kat træ og hoppe fra et niveau til et andet. At finde et højt sted at tage en lur ofte gør en kat glad.
  • Køb din kat nogle nye legetøj og lege med hende. Prøve mange forskellige typer af legetøj og prøve og finde ud af hvad din kat kan lide bedst. Nogle katte er mere glad for fjervildt legetøj og andre nyde bolde. Vær sikker legetøj er ikke små nok til din kat til at sluge. Dette vil give dine katte timers underholdning og tiltrængt motion.
  • Dyrehandlere sælge græs, der kan dyrkes indendørs, der er sikkert for din kat at spise. Det vil også gemme dine stueplanter. Sørg for at din kat har adgang til et solrigt vindue. Du kan endda købe en aborre, der vil give din kat til at sidde lige ved siden af vinduet. Hun vil være i stand til at have en nice visning af udendørs og bruge timer sover i solen.
 4. Hvis du ønsker at lade din kat har adgang til de udendørs, overveje at bygge hende en uden struktur, at hun kan spille i mens de opholder sig sikker. Der er også mulighed for at købe en sele og snor og gå med hende udenfor. Det tager tid at være i stand til at gå en kat i den måde, du ville gå en hund - og din succes afhænger i høj grad af din kats første erfaringer med snor - men du kan stadig følge hende rundt.
 5. Nu hvor du har en indendørs kat, skal du sørge for at give hende ekstra kærlighed og grooming. Denne ekstra opmærksomhed vil virkelig hjælpe din kat forblive glad.