E2y

Sådan hjælper hjemløse børn

Millioner af mennesker verden over lever under fattigdomsgrænsen

Millioner af mennesker verden over lever under fattigdomsgrænsen, oplever de værste mulige levevilkår. De fleste af dem er nu hjemløse. De ved ikke, hvilken vej at gå for at få et bedre liv. Det værste af problemet er, en masse af dem er børn. Disse børn har ikke deres grundlæggende behov opfyldt af mad, husly og tøj. De har ikke adgang til uddannelse på grund af deres uheldige tilstand. Det er noget, du selv er nødt til at være følsomme over. Tilbyd dem sympati og tage del i at hjælpe dem med at overvinde deres forfærdelige tilstand. Her er nogle måder at hjælpe disse hjemløse børn.

Sådan hjælper hjemløse børn. Tutor hjemløse børn.
Sådan hjælper hjemløse børn. Tutor hjemløse børn.
  1. Donere penge. Der er masser af velgørende institutioner åbne for donationer til hjemløse børn. Lav en liste og kontrollere dem. Find ud af hvad disse institutioner tilbyde til børn, og hvor de leverer tjenesterne. Du kan prøve at bruge et online bibliotek som Charity Navigator. Der kan du finde oplysninger om, hvor at donere penge, og hvordan de vil bruge det. Og husk at være klar med, hvor længe du vil løfte. Du kan også overtale andre organisationer til at løfte med dit valgte velgørenhed.
  2. Opbygge et forhold. Donere penge er ikke nok til at hjælpe en person i nød. De har også brug for din tilstedeværelse. Selvom penge er vigtig for deres overlevelse, Deres tilstedeværelse er nogle gange endda mere værdifuldt for dem end hvordan du støtter dem økonomisk. Tag dig tid til at besøge en velgørende organisation, og opbygge et forhold til en af børnene eller en af de familier der. Du kan også vælge at adoptere et barn, men sørg for du er i stand til at tjene deres behov, inden du foretager denne afgørelse. Der er screeninger gjort til vedtagelse, så vær opmærksom og stå fast på, om du virkelig ønsker at gøre det.
  3. Tutor hjemløse børn. Der er mange programmer som midlertidige boliger programmer og læring programmer, der mangler medarbejdere i ny og næ. Nogle velgørende organisationer har ikke nok arbejdere til at deltage på behovene hos hver enkelt barn eller familie i området. Du kan melde sig frivilligt til at undervise nogle børn og gøre dem opleve en spændende måde at lære på. At have en voksen ved deres side kan skubbe dem til at gøre deres bedste. Du kan også tage dem for en tur og udforske zoo eller andre uddannelsesmæssige pletter.
  4. Være en talsmand. Hjælpe slutter ikke i at engagere dig med de mennesker, du ønsker at hjælpe. Serveres dem mere ved at tilskynde andre til at hjælpe og være en frivillig så godt. Må ikke ender med at gøre det alene. Brug visuelle hjælpemidler som videoer og billeder til at give dem information om den aktuelle situation. Informere dem om, hvad de kan gøre for at hjælpe andre. Viser statistikken, at vil overbevise dem om at hjælpe andre. Vis dem den udvikling, der skete på grund af din hjælp. Ved at gøre dette, kan du være i stand til at gøre dem ønsker at gøre noget godt for andre mennesker også. Forpligte dig til at hjælpe andre uden at glemme, at intet menneske er en ø. Du og børnene kunne bruge al den hjælp, du kan få.

Husk disse muligheder for at hjælpe de hjemløse børn

Husk disse muligheder for at hjælpe de hjemløse børn, og blive afsat i din bestræbelse. Før eller senere, du også vil føle varmen af kærlighed, som du har vist dem. Du vil se de smil, du har formet på deres ansigter. Vær glad for at tjene andre, og få den mest fuldendte oplevelse af dit liv.