E2y

Sådan holder du din kat fra skrabe dine ting

Den nederste linje er, at katte ridse

Den nederste linje er, at katte bunden. De har kløer, og det er i deres natur at ridse. De ridse at skærpe deres kløer og til at forlade deres duft bagefter. Når de ridse, de strække deres kroppe, og det gør dem til at føle godt. Sagt alle, er det ikke nødvendigt for dig at leve med ridset møbler, bare fordi du bor sammen med en kat. Følg disse trin for at holde din kat fra skrabe dine ting.

Trin 1

Hvis det er muligt, skal du fjerne de elementer din kat er blevet ridser. Dette er kun en midlertidig løsning, indtil du kan afskrække adfærd.

Trin 2

Beskyt dine ejendele. Dæk møbler med tape eller net eller spray møbler eller gardiner med citrus-duftende afskrækkende. Hvis det er nødvendigt, kan du placere en elektronisk måtte omkring møblerne han er tiltrukket af. Måtten vil udsende en elektronisk puls til katten, når trådt på.

Trin 3

Yde passende skrabe afsætningsmuligheder. Du kan købe en ridse boks, der lokker katte med katteurt, eller du kan oprette din egen kradsetræ ved at vikle nogle reb omkring et træ indlæg. Prøv at købe eller oprette elementer, der er ens i størrelse og tekstur til de emner, som din kat har ridset omkring huset.

Trin 4

Sådan holder du din kat fra skrabe dine ting. Hvis det er muligt, skal du fjerne de elementer din kat er blevet ridser.
Sådan holder du din kat fra skrabe dine ting. Hvis det er muligt, skal du fjerne de elementer din kat er blevet ridser.

Beløn din kat, når du ser ham skrabe de nødvendige skrabe værktøj. Hvis han er langsom til at bruge dem, gnide katteurt på dem.

Trin 5

Arbejd med din kat nær kradsetræ. Placer sine poter på det, tale i beroligende og opmuntrende toner og være omhyggelig med at få din kat til at bruge det.

Trin 6

Fange ham på fersk gerning. Hvis du ser din kat skrabe andet end hans møbler, afskrække ham med en høj lyd eller en sprøjte af vandflaske.

Trin 7

Den nederste linje er, at katte ridse. Beskyt dine ejendele.
Den nederste linje er, at katte ridse. Beskyt dine ejendele.

Nem tilbage til normal. Som din kat begynder at lære forskellen mellem de elementer, han får lov til at ridse og de elementer, han ikke er tilladt at ridse, begynde at erstatte de møbler du har fjernet og fjerne de afskrækkelsesfaktorer du placeret rundt i hjemmet.

Trin 8

Bekæmp trangen til at declaw din kat. Selv hvis dine venner og naboer er opmuntrende, at du har din kat declawed, så husk at det er en smertefuld procedure, der ikke er nødvendigt.


Som med mange ting, er den bedste medicin for at skrabe forebyggelse. Prøv at indarbejde disse trin så hurtigt som muligt for at bevare dine møbler og dit forhold til din kat.