E2y

Sådan holder kuld ud af din kats poter

Du har sikkert kommer til din wit udgang

Du har sikkert kommer til din wit udgang, løse kuld-tracking problem i dit hus. Tracked kuld er fuldstændig modbydelig og uskøn. Det bliver endnu mere frustrerende, hvis katten sporer kuld efter du har brugt timer rengøring af gulvet. Du er nødt til at forstå, at katten spor kuld utilsigtet. Kuld klamrer sig til sine poter, så når det går ud fra kattebakken og ned på gulvet, katten efterlader kuld spor. Du er nødt til at gøre noget for at stoppe dette, så her er et par tips.

Sådan holder kuld ud af din kats poter. Prøv en klæbrig mat.
Sådan holder kuld ud af din kats poter. Prøv en klæbrig mat.
  • Brug kattebakke mat. En kattebakke måtten bør placeres lige ved afkørsel del af kattebakken. Dette vil fange kuld der flyver ud af kassen som katten gør sin ting og vil indsamle affald fra kattens kløer. Der er masser af kattebakke måtter til rådighed i dag. Nogle har imidlertid stak overflader, katte ikke kan lide walking på. Vær på vagt over disse typer, og sørg for at vælge en mat, der er behagelig for katten.
  • Placer et tæppe. Bortset fra en kattebakke mat, kan en stor, tyk tæppe også bruges til at indsamle affald fra kattens poter. Tæppet skal placeres under kattebakken og bør være stor nok til at dække området omkring kattebakken. Vælg et tæppe, der er specielt nem at vaske.
  • Installer en rampe. De fleste kattebakker har indbyggede ramper. Katten går på det som det kommer ud af kattebakken, hvorved den kuldet fra sine kløer. Hvis din kattebakke har ingen indbygget rampe, kan du prøve at lave og installere din egen. Du kan klippe et stykke træ og dække det med filt. Placer rampen på exit del af kattebakken. Sørg for at rense rampen så ofte som nødvendigt, så det kan indsamle mere kuld fra kattens kløer.
  • Prøv en klæbrig mat. Placeret under kattebakken, den klæbrige måtten har en klæbende overflade, der vil fjerne kuld fra kattens kløer. Det er helt enorm, så katten har ingen anden mulighed end at passere igennem det. Dens klæbeevne aftager over tid, men du kan tørre det af med våd klud til at gøre det klistret igen.
  • Brug pellet kuld. Pellet kuld er mindre tilbøjelige til at holde sig til kattens kløer, forhindrer kuld spor. For de bedste resultater, sted omkring tre-fire-tommer tyk af pellet kuld i kattebakken. Når du bruger dette, vil du bemærke, at, at katten ikke længere spor strøelse, når det kommer ud af sin kattebakke.
  • Hold papirservietter tæt ved. Mens du gør det ikke ligefrem fjerner affald fra kattens kløer, er det alligevel holder området rent. Tør kuld spor rundt i området ved hjælp af papirhåndklæder. Derefter sprøjte den med et rengøringsmiddel. Tør renere ud efter.

Husk, at kuld sporing ikke kan fjernes helt. Så længe katten bruger strøelse, ville der stadig være tilfælde af kuld tracking. Men du kan i det mindste forhindre det ved at tage notits af de nævnte tips.