E2y

Sådan laver dit kæledyr kattebakke

Kæledyr giver os selskab, venskab og loyalitet

Kæledyr giver os selskab, venskab og loyalitet. Efter en dags arbejde, hjælper vores kæledyr lindre vores stress. Til dyrkning af børn, er en måde at lære dem en følelse af ansvar ved at lade dem passe godt på deres valgte kæledyr. Kæledyr dog brug for ekstra opmærksomhed, herunder at gøre en kattebakke for dem.

For at komme i gang, her er de ting at overveje at gøre dette projekt.

Sådan laver dit kæledyr kattebakke. Få en plastikbeholder med låg.
Sådan laver dit kæledyr kattebakke. Få en plastikbeholder med låg.
  1. Få en plastikbeholder med låg. Størrelsen afhænger af, hvor stor din hund er. En kasse lavet af pap er ikke tilrådeligt, da det vil opsuge urin og i sidste ende blive revet.
  2. Udlæg åbningen af kattebakken med en permanent markør.
  3. For blød plast, ville en hobbykniv være nok til at skære åbningen af kassen. For hård plast selv, ville det kræve mindst en nedstryger eller endnu bedre en magt værktøj som et puslespil.
  4. Lav en sigten med en plastbeholder, der ville holde dyrets kuld. Størrelsen skal være lidt mindre end kattebakken selv, således at det vil passe ind i det. Sigte ville spare dig fra øse kæledyr kuld ved rengøring. Sigte kunne være en gammel parabol si.
  5. For en kat, er komponenterne i kuldet sand, bagepulver, snavs og salt. Sand skal være delvis sleben og du bliver nødt til omkring to til tre kilo, afhængig af hvor stor din kattebakke er. At indeholde lugt, hvis ikke helt fjerne det, bagepulver er svaret, fordi det absorberer lugte. Du skal bruge omkring to kopper mos snavs. Snavs giver tekstur og vil også fungere som en lugt deflektor. En kop salt vil gøre kattegrus grynet, så ekskrementer vil klæbe til den. Dette hjælper også med at kontrollere lugten af kuldet. For at gøre det mere behageligt, som også hjælper med lugten af kattebakke, kan du tilføje urter. Urterne vil give en dejlig duft til kattebakken. Lavendel, basilikum, timian, orange eller citronskal er gode kilder til duft.
  6. Skær åbningen af kattebakken og sætte sigten indeni.
  7. Bland ingredienserne i kattegrus og hæld dem over sigten.
  8. Dæk kassen med låget, og placere den, hvor dit kæledyr normalt ville gå til sine behov.

Gør dit eget kattebakken er én måde at vise bekymring og hengivenhed for dit kæledyr. Mere end det, træne dit kæledyr til at gøre brug af deres kattebakke gør livet lettere for alle. Kattebakker er let tilgængelige på markedet men det kan være lidt dyrt og kan være svært at finde præcis, hvad du ønsker for dit kæledyr. Gøre kattebakken er meget let og billigt, og bruger alle naturlige ingredienser til at tage den bedste pleje af dit kæledyr.