E2y

Sådan ombord på en kat når man er på ferie

Selv med den popularitet af hunde

Selv med den popularitet af hunde, katte stadig betragtes som en af de mest elskede husdyr i hele verden. Hvis du ønsker at gå på en ud af byen ferie, chancer er du vil ikke ønsker at forlade din elskede kat ven alene til at klare sig selv. Derfor, for at sikre, at hun får den pleje, hun fortjener, kan du finde et sted for hende og bestyrelse hende mens du er væk på din ferie. Her er de trin hvordan.

  1. Kig efter det bedst egnede sted til din kat. Du kan søge efter boarding steder til din kat på internettet, annoncer i aviserne, gule sider og kæledyr magasiner. Du er nødt til at reklamere, hvad der er den mest velegnede. De faktorer, du skal overveje, er: rum, logi (mad osv.), nærhed fra andre kæledyr især på andre former for dyr, og udgifterne. Desuden skal du overveje de kontrakter, du skal overholde. Nogle boarding steder er betalt baseret på daglige satser, mens andre på ugentlige satser. Planlæg betydeligt på, hvad du vil vælge, ved at køre sammenligninger mellem disse boarding steder.
  2. Gå ud og inspicere det sted selv. Før du lægger din killing i hænderne på andre, skal du være sikker på den slags service, de tilbyder. Kend niveauet af renlighed, den slags forkælelse de beskæftiger, og navnet på lederen eller ejeren af den institution, hvor du vil forlade din kat. I tilfælde af visse afgørelser, kan du nødt til at kontakte dem. Kom deres kontakt nummer er derfor en nødvendighed.
  3. Medbring en kopi af din kats veterinære historie. Institutionen kan have brug for disse oplysninger, så de kan henvise til dette i nødsituationer, især med hensyn til sundhed og velvære af dit kæledyr. Du skal medbringe det nogen form for identifikation for din kat.
  4. Spørg ledelsen, hvis de har regler om at bringe i personlige tilbehør til din kat. Nogle faciliteter forbyder ting, der kommer fra ejerne selv på grund af visse vedligeholdelse spørgsmål. Det er nødvendigt for dig at kende dem. De kan kassere disse materialer, når denne politik indgår i deres regler og forskrifter.
  5. Giv dit telefonnummer. Du skal give dit telefonnummer til at lade dem fortælle dig om nogle ting, som kan have brug for din diskretion.
  6. Lad dem ikke for længe. Du er nødt til at genoverveje din plan for at stige ombord på Deres kat, hvis din ferie er over en måned. De ting om dette er, at din kat kan være totalt integreret på boarding sted, og hun kan have svært ved at genkende dig, når du vender tilbage. Du kan overveje at bringe hende med dig ved disse lejligheder.

At eje en kat er en meget terapeutisk ting

Sådan ombord på en kat når man er på ferie. Kig efter det bedst egnede sted til din kat.
Sådan ombord på en kat når man er på ferie. Kig efter det bedst egnede sted til din kat.

At eje en kat er en meget terapeutisk ting, og på grund af dette, er at udvikle en følelse af forbindelse med dit kæledyr normal. I tider, hvor du har brug for at blive adskilt, at finde et godt boarding sted til din kat skal gøres med forsigtighed og funktionalitet. Med disse du vil forlade med en klar tilstedeværelse i sindet.