E2y

Sådan snor - træne din kat

Snor-træning en kat virker som en tabt kamp

Snor-træning en kat virker som en tabt kamp, gør det ikke? Hvis du nogensinde har prøvet at gå tur med din kat i snor, du måske har givet op temmelig hurtigt, konkludere, at din kat ville hade dig, hvis snor opholdt sig på til et minut mere. Og alligevel kan du opleve din indendørs kat peering uden længselsfuldt eller lugte den friske luft fra et åbent vindue. Hvis der kun var en måde at træne din kat til at tolerere snor ...

Men der er måder

Men der er måder! Snor-træning kræver den rigtige ramme i sindet, det rigtige udstyr, og endelig en god mængde tid. Men snor-uddannelse giver en sikker og sund måde for din kat til at forkæle hans mest berømte af attributter - nysgerrighed.

Sådan snor - træne din kat. Vær tålmodig og positiv.
Sådan snor - træne din kat. Vær tålmodig og positiv.
 1. Vær tålmodig og positiv nysgerrighed følges temmelig nøje af stædighed -. Eller så du måske tror, når du først introducere din kat til at bære en sele. De fleste dyr kan ikke lide at bære noget besvære alligevel, og katte bestemt ikke lide at blive hæmmet. Men din tålmodighed og venlige opmærksomhed vil hjælpe blødgøre den lodne ven, hvilket gør hende mere modtagelig for selen. Det mest bagslag ting at gøre, er at miste din tålmodighed og lufte din frustration.
 2. Køb det rigtige udstyr. Selvom en krave er passende for en hund, er det ikke acceptabelt, at en kats slank, mere skrøbelige hals. Det kan virke forkert at sætte din kat ind i noget så alvorligt udseende som en sele, men en sele er påkrævet, når du går din kat på en snor. Forskellige seler er til rådighed, besøge en dyrehandel for at se, hvilken en din kat kan lide bedst. Det vigtige er, at den kraft af førende din kat ikke absorberes i et dårligt sted som halsen, men i stedet bedre områder som brystet eller midten af ryggen.
 3. At vænne sig til det udstyr, før du sætter det på din kat. Når du har købt selen, give din kat til at stifte bekendtskab med det før du sætter det på ham. Hvis du lader selen ved hans seng (eller i en bunke dit tøj, at din kat kan lide), efter et par dage din kat vil genkende objektet og ikke længere nærme sig den med så meget bæven.
 4. Den inaktive fase. Når objektet er mere fortrolig, bør du sætte sele på din kat. Du kan forvente, at din kat bliver immobile i en periode, bare sidder der iført selen. På dette punkt, bør du sidde en kort afstand fra hende og tilbyde enten et stykke legetøj eller nogle særlige behandler for at lokke hende til at flytte. Til sidst vil hun komme til dig, på hvilket tidspunkt du skal give hende godbid og give hende nogle meget fortjent petting.
 5. Den mobile indendørs fase. Den næste dag, lad hende vandre gennem huset lidt, mens iført det. Giv hende opmærksomhed og vise din hengivenhed, fordi selen utvivlsomt er årsag nogen lille mængde af angst. Det er bedst at konfrontere denne angst indendørs snarere end udendørs, hvor din kat vil stå masser af andre stimuli. Start hende at bære det i en periode på kun omkring fem minutter. Derefter hver dag i omkring fire dage tilsættes ca fem minutter.
 6. Indføre snor. Ved slutningen af denne periode, er det tid til at vise din kat snor, og fastgør den til selen. På samme gradueret måde, lægger snoren til seletøjet indendørs, og tage fat i snor. Din kat vil ikke tage alt for venligt til dine forsøg på først, hvilket er grunden til du skal bruge behandler endnu en gang at lokke bevægelse. Beløn små bevægelser i første omgang, og derefter gradvist bevæge sig mod belønninger for større bevægelser og derefter færre belønninger indtil din kat følger dig uden godbidder overhovedet. Dette skridt vil tage tid, men det er nødvendigt, hvis du og din kat er at nyde gå udendørs (hvis din kat ikke er i stand til at nyde det, så hvad er pointen?).

  Må ikke slæbebåd på snor eller blive utålmodig på nogen måde! Din kat vil blive tvunget til at samarbejde med din rolige standhaftighed og dine belønninger.

 7. Udendørs ... Nu kan du introducere din indendørs kat til en helt fremmed verden. Ikke overraskende, bør du starte langsomt her. Begynd med at gå din kat gennem din værftet (hvis muligt). Hvis det er umuligt, så tag din kat til en nærliggende park. Målet er at finde en rolig, grøn beliggenhed væk fra biler og virkelig høje lyde.
  Snor-træning en kat virker som en tabt kamp. Køb det rigtige udstyr.
  Snor-træning en kat virker som en tabt kamp. Køb det rigtige udstyr.

  Gør dine ture kort i første omgang, og belønne din kat som du går sammen, efterhånden fjerne belønninger. Må ikke vælge ét stort mål, når hjemkomsten - din kat vil bare lære at jo hurtigere han kommer hjem, jo hurtigere han modtager en belønning. Du ønsker at træne ham til at nyde de udendørs gåture, han vil nyde hjemkomst med eller uden godbid.

Kan vi sætte en værdi på følelsen af en varm brise gennem vores hår

Kan vi sætte en værdi på følelsen af en varm brise gennem vores hår, eller lugten af græs og blomster? Forestil dig, hvordan du kan berige din kats liv ved snor-training hende, så hun kan opleve disse vidunderlige ting, også. Snart vil du og din kat følgesvend vil nyde udendørs ture sammen!