E2y

Sådan vælger du en dyrlæge

For dem af os

For dem af os, der elsker vores kæledyr, at vælge den rigtige dyrlæge kan være en stor beslutning. Der er flere ting du kan gøre for at sikre, at du finder en læge, du er komfortabel med, og hvem vil tage den bedst mulige pleje af dit kæledyr.

  1. Spørg om anbefalinger. En af de bedste måder at finde en god dyrlæge er at bede andre mennesker for anbefalinger. Du kan spørge familie og venner, og du kan også tjekke med en opdrætter eller personalet i din lokale dyr husly. Kom anbefalinger fra folk, der har et godt forhold til deres dyrlæge er bedre end at søge din lokale gule sider.
  2. Spørg om åbningstider og arrangementer med henblik på nødsituationer. Tænk over, når du vil være til rådighed til at tage dit kæledyr til dyrlægen. Kig efter en dyrlæge, der er i stand til at rumme din tidsplan. Det er også vigtigt, at din dyrlæge har en beredskabsplan for nødsituationer, der opstår uden for normal timers drift.
  3. Check med din statens veterinærmedicin forening. De fleste stater har en forening, der holder styr på licenser oplysninger af dyrlæger inden for staten. De tilbyder også efteruddannelse for deres medlemmer. De statslige organisationer kan give dig oplysninger om en bestemt dyrlægens certificeringer og licens, og muligvis eventuelle klager, der er blevet rettet mod ham.
  4. Betal kontoret et besøg før at bringe dit kæledyr i for en aftale. Tage tid til at tale med office personale, og at bemærke renholdelse af anlægget. Hvis kontoret synes urent, eller office personale er uhøfligt, pludselige, eller ikke har tid til at besvare dine spørgsmål, vil du sandsynligvis være bedre stillet fortsætte din søgning.
  5. Spørg om uddannelse og certificering af veterinære assistenter og teknikere, og spørge om deres rolle i omsorgen for dit kæledyr. Det er helt almindeligt for veterinære techs og assistenter til at udføre en række opgaver såsom bandagering skader, der bistår med operationer, give injektioner, indgivelse af fluider, og meget mere. Med dette in mente, er det vigtigt at sikre, at disse ansatte er veluddannede.
  6. Spørg om gebyrer og betalingsmuligheder før din første udnævnelse. Dette er en vanskelig diskussion, men omkostningerne er en væsentlig faktor i din beslutningsproces. Dyrlæger honorarer kan variere fra praksis til praksis. Dette er ikke nødvendigvis en indikation af niveauet for pleje dit kæledyr vil modtage, men snarere en forskel i dyrlægernes overhead (husleje, ejendomsskatter, hjælpeprogrammer, osv.). En betaling plan mulighed kan også komme i handy, hvis du har en uforudset økonomisk problem, eller hvis dit kæledyr har brug for en dyr procedure på et tidspunkt i hans levetid.
  7. Vær opmærksom på dyrlægens nedladende facon. Det er unægtelig vigtigt, at dyrlægen du vælger bør være veluddannede og up-to-date på alle seneste udvikling i veterinær medicin. Lige så vigtigt er, at dyrlægen behandler dit kæledyr med omtanke og medfølelse.
  8. Stol på dine instinkter. Hvis du på noget tidspunkt føler dig tryg ved de tjenester, din dyrlæge tilbyder, evne til hjælpepersonale, eller hvis du bare får en fornemmelse af, at dit kæledyr ikke får den bedst mulige pleje, det er okay at give din bekymringer eller finde en anden dyrlæge.
Sådan vælger du en dyrlæge. Spørg om anbefalinger.
Sådan vælger du en dyrlæge. Spørg om anbefalinger.

Find den rigtige dyrlæge kan gøre en stor forskel i den generelle sundhed og trivsel for dit kæledyr. Det er værd at tage lidt ekstra tid og kræfter på forhånd at finde den perfekte læge for dig og din lodne ven.